Головна > Новини > 5 лютого День безпечного Інтернету в Україні

5 лютого День безпечного Інтернету в Україні

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 

           День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо. День безпечного Інтернету має на меті долучити до співпраці дітей і молодь, батьків і вихователів, освітян, педагогів і соціальних працівників, представників індустрії та політиків, надихаючи їх відігравати свою роль у створенні найкращого Інтернету.

         Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

     4 лютого педагоги гімназії мали можливість стати учасниками вебінару до Дня безпечного Інтернету в Україні для освітян.

     5 лютого 2019 року Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» провела онлайн-урок з нагоди Дня Безпечного Інтернету 2019. Учні гімназії долучилися до участі в онлайн-уроці та  пройшли тестування .

1_12.jpg2_3.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpgsid2019_ukraine_betterinternetcentre.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»