Головна > Новини > День Цивільного захисту

День Цивільного захисту

 

18 квітня 2013 року у нашій гімназії пройшов день Цивільного захисту.

Учні і педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, практично перевірили здатність грамотно і чітко діяти для захисту свого здоров'я та життя в умовах надзвичайних ситуацій.

Учні ознайомились з можливими джерелами надзвичайних ситуацій, навчились запобігати виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру та правильно поводитись у разі стихійних лих.

Після цього відбулась навчальна евакуація учнів і педагогічного колективу, у процесі якої були відпрацьовані навички учнів діяти за сигналами оповіщення ЦО, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту.

У рамках заходів дня ЦЗ учні початкової школи переглянули відеофільми та презентації з тематики цивільного захисту, учні середніх класів взяли участь у відкритих уроках і вікторинах, учні старших класів провели змагання з і практичні заняття по вирішенню ситуаційних завдань та наданню першої медичної допомоги.

 Гостями гімназії стали представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності: методист Л.М.Богданович та представник управління з питань НС Мартинюк І.Г. Ними були підготовлені цікаві бесіди для учнів, вікторини, конкурси, мультимедійні презентації, а також продемонстровані відеоматеріали на тематику БЖД.

До свята діти підійшли творчо, підготували плакати, газети й виставку малюнку з тематики дотримання заходів безпеки .

1.jpg11.jpgdsc04527.jpgdsc04531.jpgdsc04543.jpgevakuaciya_.jpgimg_3816.jpgimg_3822.jpgimg_3831.jpgkonkurs_malyunkiv.jpgliniyka.jpgmetodist_n.m._centru_l.m._bogdanovich_.jpgnadannya_pershoyi_dopomogi_.jpgp4187442.jpgp4187453.jpgzustrich_z_predstavnikom_upravlinnya_ns_martinyuk_i.g..jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»