Головна > Новини > День ерудитів

День ерудитів

У вівторок 21.02День ерудитів.  Він пройшов під девізом «Розум – це сила!» Цього дня під час проведення конкурсів, міні-вікторин, відбуваються перші самостійні відкриття дитини. Нехай вони навіть невеличкі, і, на перший погляд, незначні, та в них – паростки майбутнього інтересу до науки, до навчання. 

Учні 1-2 класів змагалися з усного рахунку, а учні 3-4 класів складали та розгадували математичні ребуси. Учні 2-х класів взяли  активну участь  у захоплюючій вікторині «Будь природі другом» . Вони дружньо поділилися на команди та успішно виконували усі завдання.  Цікаво та творчо пройшли уроки трудового навчання з виготовлення аплікацій з  геометричних фігур. Другокласники, які відвідують ГПД, взяли участь у захоплюючому брейн-ринзі . Свою ерудицію продемонстрували учні 4-В та 4-Г класів у інтелект-шоу «Юні науковці».

Метою  цього дня  було  розширити знання учнів, розвивати пам’ять, мислення, увагу, спостережливість, виховати цікавість, інтерес до математики. По запалу та активності вихованців, з яким вони брали участь у конкурсах, було видно, що вчителі  досягли своєї мети. 

1.jpeg10.jpeg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»