Головна > Новини > EdCamp будує спільноту відповідального вчительства

EdCamp будує спільноту відповідального вчительства

02 березня 2019 року  вчителі нашої гімназії  Гречковська Н.П., Артемук Н.Ф., Сидоренко О.С.взяли участь у регіональній афілійованій (не)конференції шкільних педагогів mini-EdCamp Manevychi за темою "Новітні технології НУШ. Інклюзивне навчання", яку внесено до офіційного плану заходів Міністерства освіти і науки України на 2018-2019 навчальний рік.

 Це унікальна платформа професійного зростання: відкритий обмін педагогічним досвідом, співпраця й вирішення спільних задач за принципом «Give – Get» («Дай, якщо можеш – Візьми, якщо хочеш»).

Знаннями та досвідом ділилися експертки Києва, Луганська, Хмельницького, Чугуєва, Станиці Луганської, Харкова, Запоріжжя,Вінниці Луцька.  А наші педагоги  взяли активну участь у вчительській паралелі. Олена Сидоренко провела майстер-клас «STEM освіта», Артемук Наталія познайомила присутніх з використанням хмарних технологій в діяльності вчителя.

   Даний захід пройшов на високому інтелектуальному, інноваційному та організаційному рівні. У всіх педагогів  залишились позитивні враження від насиченості дня, від нового досвіду, від цікавого спілкування з людьми, які діляться власними здобутками та надихають до подальших дій.

              Спілкування надихає на нові ідеї та звершення, міцну дружбу та спільну роботу на користь освіти. Вчителі повернулись на свої робочі місця з розумінням головного, що свою роботу треба виконувати не просто добре, а круто, адже ми формуємо наше з Вами майбутнє

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.png5.png6.png7.jpg8.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»