Головна > Новини > Фінішувала декада Наук

Фінішувала декада Наук

     Організація пошукової діяльності учнів, розвиток пошукових навичок, залучення учнів до дослідницької та наукової діяльності є одним з важливих напрямків освіти. Тому гарною традицією стало проведення  в гімназії  декади Науки, яка  відбулася з 3.12. по 14.12 . Для школярів це була можливість попрацювати в дослідницьких майстернях, брати участь в цікавих уроках, проектах і дискусіях.  Учні виступали з презентаціями на уроках- конференціях, брали участь в ділових іграх, відкритих уроках, проводили експерименти в світі цікавої фізики та математики.

 Одним із важливих напрямків декади  Науки є проведення  науково-практичних конференцій, на яких підводяться підсумки дослідницької роботи учнів.  За підсумками шкільного конкурсу-захисту наукових робіт відбираються наукові роботи учнів, що будуть брати участь у міському конкурсі-захисті наукових робіт.

 

Гра «Ми любимо фізику»Математична гра Позакласний захід «Що ми знаємо про Польщу»Урок англійської мови « Милий серцю дім»Урок з математики «Пропорція.Відсоткове відношення двох чисел»урок математикиУрок фізики : «Механічна енергія. Кінетична та потенціальна енергії»Урок фізкультури: «Розвиток швидкісно-силових якостей засобами використання нестандартного обладнання»Урок французької мови: «Заняття спортом»Урок –конференція «Таємниці Другої світової війни»

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»