Головна > Новини > Гімназисти - учасники Всеукраїнського дитячого форуму «Формула успіху правової держави очима дітей»

Гімназисти - учасники Всеукраїнського дитячого форуму «Формула успіху правової держави очима дітей»

       Команда нашої гімназії у складі учнів Мартинюк Дарини, Згоран Юлії та керівників Дністрянської Наталії Володимирівни, Андрійчук Галини Олександрівни 21-22 лютого      2013 року взяли участь в VI Всеукраїнському дитячому форумі з міжнародною участю «Формула успіху правової держави очима дітей», організованого управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради за ініціативи обласної дитячої організації «Голос дитини», за підтримки кафедри ЮНЕСКО «превентивна освіта і соціальна політика», інституту проблеми виховання НАПН України, головного управління юстиції в Тернопільській області, Міністерства освіти, молоді та спорту України, Міністерства юстиції України. В ньому брали участь старшокласники з 16-ти регіонів України, а також з Ростова-на-Дону (Росія) та Канади.

Дівчата гідно представили рідну школу та Волинь, отримавши грамоти за зразковий проект та вагомий внесок у системі розбудови демократичної, правової держави за проект під назвою «Учнівське самоврядування – джерело громадської активності в системі державотворення». Форум об’єднав молодь для розгляду актуальних питань, а саме корупція, патріотизм, формування волонтерських рухів, вдосконалення учнівського самоврядування та створення людям успішної держави.

Протягом 2-ох днів учасники форуму брали участь в круглих столах та відвідали Марійський духовний центр у Зарваниці. Учасники форуму здобули не лише нові знання в галузі правознавства, але й отримали досвід публічного виступу та діалогу, знайшли нових друзів, гарно відпочили на дискотеці. Приємні враження залишаться з учасниками надовго. Форум продемонстрував кращі ідеї молодого покоління щодо розбудови правового суспільства в Україні і став добрим прикладом для наслідування.

Підсумком роботи  форуму буде звернення до Президента України, Верховної Ради України, КМУ про негайні реформування в системі освіти, правоохоронних структур, з метою захисту їх прав і свобод, збереження життя і здоров’я,  як майбутньої, гідної, потужної, демократичної нації.

Ми раді, що представників нашої гімназії запрошують на заходи такого рівня. Вважаємо, що наша гімназія може гідно представити Луцьк і Волинь на подібних заходах.

 

           

foto3256.jpgfoto3278.jpgfoto3287.jpgfoto3341.jpgfoto3342.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»