Головна > Новини > Міське свято французької мови

Міське свято французької мови

Традиційно навесні, коли в Україні вшановують французьку мову у рамках Всесвітнього дня франкофонії та Французької весни, у Луцьку проходить Свято школярів, які у своїх навчальних закладах вивчають французьку мову як першу чи другу іноземну.

Цьогоріч вже 14-те Міське свято французької мови відбулося 28 квітня у гімназії №18. До нас на гостину завітали викладачі СНУ імені Лесі Українки, вчителі французької мови із загальноосвітніх навчальних закладів Волинської області, колишні випускники, доля яких пов’язала з французькою мовою, та учасники концерту – учні СЗОШ №1, ЗОШ №2, №3, №12, НВК №7, №11, правничого ліцею.

Глядачі у залі мали нагоду почути французьку поезію та пісні у виконанні юних знавців французької мови, підспівувати знайомі мелодії, милуватися хореографічними композиціями та спостерігати за інсценізаціями за участі юних акторів.

Свято принесло естетичну насолоду та втіху від таланту учнів, від їх перших спроб проявити себе французькою мовою, усі учасники дійства отримали дипломи у номінаціях «Пісня», «Танець», «Поема», «Театр».

Ірина Григорівна Ураєва,

вчитель французької мови

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»