Головна > Новини > Навчально-методичний семінар вчителів геогафії м.Рівного

Навчально-методичний семінар вчителів геогафії м.Рівного

  Творчий пошук, використання інновацій, постійна співпраця та обмін досвідом стали основною ідеєю виїзного навчально-методичного семінару вчителів географії м.Рівного, що відбувся 19 квітня 2013 року.  Привітно зустріли своїх колег вчителі природничих наук нашої гімназії та поділилися досвідом щодо вирішення найрізноманітніших навчально-методичних завдань з допомогою компютерних технологій, а саме- створення віртуального кабінету географії. За особливого сприяння директора гімназії Скорохода С.А. проект «Віртуальний кабінет географії» функціонує вже півроку.

Натхненником та автором втілення ідеї стала вчитель географії Мельчук Наталія Миколаївна. Памятаючи вислів мудреця Аристотеля "Ніщо так не розвиває інтелектуальні здібності людини, як географія», від душі вкладаючи велику працю, використовуючи мультимедійні технології, педагог створила універсальний електронний довідник, що стане на допомозі як вчителям та учням.

Особливою була зустріч з народним вчителем України Надією Степанівною Пушкар, чий досвід завжди надихає до творчості та співпраці.

Шановні колеги! Бажаю всім успіхів та нових злетів, нехай Ваша почесна праця завжди буде приємною і корисною для людей.

1.jpg2.jpg3.jpgsam_0299.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»