Головна > Новини > Обласне свято французької мови

Обласне свято французької мови

19 квітня 2019 року у рамках Року французької мови та 16-ої Французької весни в Україні у актовій залі ЗОШ №2 м.Луцьк відбулося Свято французької мови, у якому взяли участь студенти факультету іноземної філології СНУ імені Лесі Українки, учні закладів загальної середньої освіти Волинської області, у яких вивчається французька мова, серед яких і наша гімназія, а також учителі та викладачі.

Традиційно Свято зібрало юні таланти у номінаціях «Вокал», «Театр», «Поезія», «Танець». Чудова святкова атмосфера, яскраві костюми, знайомі мелодії, подарунки кожному учаснику посприяли гарному настрою і демонстрації талантів й умінь володіння французькою мовою у позаурочний час. Приємно зазначити, що діти й молодь цікавляться франкомовною культурою та із задоволенням використовують французьку мову у інсценізаціях, піснях та декламуванні поезії. Але для гарної вимови та безпомилкового виконання потрібно регулярно працювати на уроках французької мови у школі.

Отже, спільне традиційне свято французької мови успішно відбулося і надало чудового весняного настрою учасникам і глядачам. Чекатимемо на подальші зустрічі у колі поціновувачів французької мови.

Ірина Григорівна Ураєва,

вчитель французької мови

1_2.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»