Головна > Новини > Подарунок гімназії

Подарунок гімназії

 

Мрії збуваються!!!

Сьогодні у нашій гімназії – радісна подія! Вже вкотре нас відвідав Народний депутат Верховної Ради України, наш випускник Ігор Петрович Палиця. Він, як завжди, прийшов з подарунками надзвичайними, попередньо вивчивши запити наших учнів, вчителів, батьків. Добре усвідомлюючи, що якісний навчально-виховний процес не може існувати без застосування інформаційно-комунікаційних технологій, він подарував нам 11 мультимедійних комплексів, які будуть встановлені в спеціалізованих предметних кабінетах.

Придбання такої апаратури – неоціненна допомога для гімназії, адже воно внесе новий зміст в структуру не тільки сучасного уроку, але й  в існуючу систему виховання учнів закладу в цілому. Завдяки обладнанню учні матимуть доступ до найсучаснішої інформації з кожного навчального предмета, а це, в свою чергу, змінить мотивацію їх навчальної діяльності, що є основним в процесі здобуття знань та в підготовці до самостійного життя.  Обладнання надасть змогу  в повній мірі використовувати наявні в закладі сучасне програмне педагогічне забезпечення, електронні підручники, унаочнювати уроки необхідними вчителеві матеріалами, задіювати учнів до проектних домашніх завдань та проектної роботи на уроках. Вчителі кожної кафедри матимуть змогу створити віртуальні кабінети з кожного предмета, що полегшить підготовку до уроків та дасть змогу користуватись не тільки власними надбаннями, а й надбаннями колег та провідних спеціалістів різних галузей освіти. Негайно після встановлення апаратури комп’ютери будуть приєднані до локальної мережі та підключені до мережі Інтернет. Це, в свою чергу, відкриє можливості для більш якісної аналітичної управлінської діяльності.

Слова вдячності Народному депутатові України Ігорю Петровичу Палиці за вагомий внесок в розвиток освіти м. Луцька висловив перший заступник міського голови Святослав Євгенович Кравчук.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи закладу щиро вдячні Ігорю Петровичу за турботу, підтримку та створення кращих умов для діяльності гімназії. Зичимо міцного здоров’я та реалізації творчих планів та ідей! 

12345678

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»