Головна > Новини > Практичні заняття зі слухачами ВІППО

Практичні заняття зі слухачами ВІППО

10 грудня 2017 року відбулося практичне заняття слухачів курсів початкових класів при ВІППО. Тема заняття  «Розвиток творчої активності учнів та підвищення професіоналізму педагогічних кадрів шляхом впровадження інноваційних технологій навчання і виховання»

 Заступник  директора з навчально-виховного процесу Гречковська Н.П. розповіла про життя нашої гімназії. Слухачі відвідали уроки української мови у 2-Г класів (вчитель Ібрагімова Л.В), навчання грамоти (читання) у 1-Г класі (вчитель Кравчук С.М.),  ознайомилися з кейс-технологією на уроці природознавства  у 3-Д (вчитель Сидоренко О.С.).

Зі слухачами курсів Артемук Н.Ф. та Сидоренко О.С. провели майстер-клас на тему «Розвиток критичного мислення у молодших школярів». Теоретичну частину провела Савенко Н.В.  у формі методичного тренінгу на тему «Ігри з класного менеджменту у початковій школі».  Керівник методоб’єднання Артемук Н.Ф. ознайомила з формами, методами роботи з  дітьми та використанням ІКТ в діяльності педагога. Слухачі ВІППО перейняли досвід вчителя Федорчук Г.І у проведенні «Кольорових тижнів у початкових класах». За круглим столом пройшов обмін думками учасників практичного заняття та підведення підсумків. 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»