Головна > Новини > Сучасна освіта потребує сучасного вчителя

Сучасна освіта потребує сучасного вчителя

Інновації вражають світ, ми спостерігаємо їх розвиток в усіх сферах людської діяльності, в багатьох галузях суспільства. Зміни торкнулися й освіти: це реформи НУШ, нові підходи в здійсненні науково-методичного супроводу в закладах ЗЗСО. Ці питання, які обговорювалися на міському семінарі заступників директорів, з методичної роботи. Захід був проведений 22 березня 2019 року на базі Луцької гімназії №18, ініційований міським методичним кабінетом управління освіти Луцької міської ради.

Дирекція закладу презентувала учасникам методичного заходу роботу педагогічного колективу з теми «Основні напрямки науково-методичної діяльності в гімназії відповідно до сучасних освітніх реформ». Педагоги методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Шаула Світлана Богданівна, Вуй Оксана Ярославівна поділилися цікавими методичними знахідками щодо розвитку критичного мислення учнів. Учитель англійської мови Романюк Євгенія Валеріївна провела майстер-клас для учасників заходу з теми «Дітей вчить те, що їх оточує», Артемук Наталія Філаретівна, вчитель початкових класів, презентувала заступникам директорів навчальних закладів свою роботу з теми «Використання інформаційно –  комунікаційних технологій у навчальному закладі відповідно до освітніх реформ». Психолог гімназії Романенко Ольга Костянтинівна провела з учасниками міського заходу психологічне заняття на тему «Сучасна особистість в освітньому процесі: мотивація роботи в умовах сучасних реформ».

Висловлюємо подяку педагогам навчального закладу, які інноваційно презентували досвід роботи заступникам директорів з методичної роботи.

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»