Головна > Новини > Тиждень охорони праці

Тиждень охорони праці

У 2006 році Україна підтримала ініціативу Міжнародної організації праці щодо привернення уваги до питань охорони праці та визначила 28 квітня як День охорони праці в Україні. У 2017 році цей день відзначатимуть під гаслом «Оптимізація збору та використання даних з охорони праці». Першочерговим завданням залишається створення умов для  формування сучасної високої культури і відповідальності за збереження життя та здоров’я працівників, від  чого залежить якість трудових ресурсів держави, продуктивність праці.

З 24 по 28 квітня в гімназії стартує Тиждень з охорони праці, в рамках якого будуть оформлені стенди, проведені бесіди, семінари, тематичні зустрічі, присвячені  Дню охорони праці.

 Шановні педагоги та всі учасники навчально-виховного процесу, дотримуйтесь норм щодо безпечної організації праці, пам’ятаючи, що легше попередити нещасний випадок, ніж пожинати його наслідки. Дбайте про своє здоров’я, бо воно-найцінніший скарб, даний природою. Знайдіть п’ять хвилин на роботі, вдома та спробуйте визначити, які першочергові проблеми, пов’язані з охороною праці вимагають удосконалення.

Колеги, дбайте про своє здоров’я та навчайте берегти його інших!!!

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»