Головна > Новини > Тиждень початкових класів. «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий».

Тиждень початкових класів. «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий».

Відповідно до плану роботи гімназії з 18 по 22 лютого  в стінах нашої гімназії проходив Тиждень початкових класів.  На дітей чекали цікаві конкурси, веселі ігри,  захоплюючі змагання, пізнавальні вікторини.

Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. Цікавою та інтелектуальною була боротьба учнів 3та 4 класів на Малій шкільній олімпіаді з математики.

У всіх класах початкової школи 21 лютого відзначили День рідної мови. Метою проведених заходів було донести до учнів красу і багатство української мови; формувати відчуття краси рідної мови; розвивати мовленнєві та письмові здібності учнів; збагачувати словниковий запас; виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої гімназії – найрозумніші, найталановитіші!

1_0.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»