Головна > Новини > Вітаємо Людмилу Кочубей з перемогою в обласному конкурсі професійної майстерності вчителів фізичної культури !

Вітаємо Людмилу Кочубей з перемогою в обласному конкурсі професійної майстерності вчителів фізичної культури !

 Вчителі фізичної культури області на базі Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 - колегіум виборювали звання кращого в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

Протягом двох днів, проводячи конкурсні уроки по різних темах навчальної програми, конкурсанти реалізовували освітні, виховні та оздоровчі завдання уроку фізичної культури, застосовували інноваційні методичні прийоми раціональної організації класного колективу, демонстрували власні доробки щодо модернізації подачі навчального матеріалу учням, застосовуючи нетрадиційні підходи, нестандартне обладнання і мультимедійну техніку.

Абсолютним переможцем обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», за результатами двох показових уроків, журі визнало вчителя Луцької гімназії № 18 Людмилу Кочубей, яка представлятиме честь нашого міста і області в заключному турі Всеукраїнському конкурсу.

Побажаємо Людмилі Володимирівні вдалого виступу у конкурсних випробуваннях третього  туру Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться в листопаді в м.Києві. 

index_clip_image004_0066.jpgindex_clip_image006_0046.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»