Головна > Новини > Вітаємо переможців конкурсу юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки

Вітаємо переможців конкурсу юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки

30-31 жовтня Луцький міський ЦНТТУМ організував конкурс юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки, у якому приймали участь команди зі шкіл міста у складі трьох учнів у номінаціях «Офіс-менеджмент», «Веб-дизайн» та «Програмування». В загальному було представлено 8 повноцінних команд навчальних закладів, а також учні, що потрапили до особистого заліку.

Зокрема, у номінації «Веб-дизайн» було дев’ять учасників. Дітям необхідно було виконати домашнє завдання по темі «Простір можливостей на перехресті наук та технологій», а також контрольну роботу, що включала в себе різнопланові завдання, які стосуються створення та макетування сайтів.

Луцьку гімназію №18 представляли:

Патіюк Максим (10-А) – номінація «Веб-дизайн» - І місце,
Артемук Олександр (11-А) – номінація «Програмування» - ІІІ місце,
Кривчук Денис (11-А) – номінація «Офіс менеджмент»,

Вітковський Роман Валерійович – керівник команди.

Команда виборола перше місце серед усіх представників за загальною сумою балів.

За думкою журі, представники нашого навчального закладу блискуче справились зі своїми завданнями, оскільки їх роботи, дійсно, були достойні уваги. Учні продемонстрували вміння та навички із вказаних дисциплін у момент, коли їм не дозволялось використовувати додаткові матеріали, а лише свої знання.

Також, слід відмітити і враження самих дітей від участі у конкурсі, оскільки ніхто не залишився розчарованим. Переможці раділи здобутим нагородам та ще з більшим ентузіазмом розпочали підготовку до інших олімпіад і турнірів.

Журі у складі досвідчених та молодих педагогів після конкурсу зазначили, що роботи переможців є на дуже високому рівні, зокрема у переможця Патіюка Максима (Луцька гімназія №18) найкраще розроблений веб-сайт, побудована зручна навігація, як в домашньому завданні, так і  в контрольній роботі. 

dsc_1110.jpgdsc_1114.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»