Головна > Новини > Збережемо наших дітей!

Збережемо наших дітей!

Серед гострих соціальних проблем, яких нам, на жаль, сьогодні не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. У двадцять першому сторіччі хворобливий потяг до смертельного зілля набув широкого розмаху. Про наркоманію нині говорять  у всьому світі. Крім того, нині серед молоді мають місце поширення лікарські засоби, канабіс, бупреморфін, амфетамін, спайс, екстазі, опіум та їх прикурсори.

Звертаємося до батьків, дітей та інших небайдужих громадян, до здорової молоді і здорової нації: коли людина вперше бере у руки шприц чи пакунок з отрутою, не замислюючись над тим, що з першою дозою буде наступна, а потім – прірва і про це якомога ширше потрібно розповідати та постійно наголошувати про най фатальніші наслідки вживання з конкретними прикладами, які нажаль, на сьогоднішній день переповнюють мережу інтернет.

У зв’язку з цим, працівниками ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Волинській області постійно здійснюються профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення соціального та правового захисту дітей щодо попередження вживання та можливого розповсюдження, чи сприяння цьому, наркотичних засобів.

 

Закликаємо всіх небайдужих батьків здійснювати максимум заходів для убезпечення дітей від наркотичної залежності, а саме:

 

-         Посилити контроль над дозвіллям дитини, а особливо у позаурочний час;

 

-         Дізнатись максимум інформації щодо кола спілкування дитини та вікової категорії друзів чи знайомих;

 

-         Перевіряти особисті речі дітей на предмет виявлення заборонених в обігу речовин;

 

-         Перевіряти та контролювати переписку та фото дітей у сторінках соціальних мереж;

 

-         Вживати інших заходів для попередження та присічення  вживання наркотичних та психотропних речовин дітьми на початкових стадіях.

 

      Давайте разом збережемо здоровя дітей та наше майбутнє!!!

 

Сектор ювенальної превенції ГУ Національної поліції

у Волинській області

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»