Головна > Новини > Зимова казка

Зимова казка

В морозний січневий день виїхати за межі міста до лісу на екскурсію вирішили учні 2 В класу разом зі своїми батьками. Коли під`їхали до узлісся, перед нами відкрився справжній казковий пейзаж..

Природа ніби заснула, закутавшись в біле покривало. Але сон цей незвичайний, а чудесний, повний казок і загадок. Сніг вкривав землю, дерева, кущі. Набиті снігом хмари ліниво повзли, чіпляючись пухкими боками за снігові шапки могутніх сосон і тендітних берізок. Справжня зимова казка!

Щастю дітей не було меж, коли вони побачили коней, запряжених в сани. Великі захоплені очі дітей, радісні крики, метушня! А на санях лежало ароматне сіно, яке своїм літнім теплом і пахощами зігрівало в цей морозний день.

Поїхали засніженим лісом під спів колядок та щедрівок. Думали, що в лісі немає жодної живої душі. крім нас. І помилились! Ми побачили і козуль, і зайців, і ціле стадо оленів, яке бігло до годівниці. А ще сліди диких кабанів!  Діти на власні очі побачили годівниці для звірів, птахів і переконались як лісівники Волині дбають про рідний ліс.

А  потім було велике магічне багаття, біля якого гріли руки, смажили сало, веселились. А дітям здалося, що зараз біля вогню з`являться 12 місяців і вони попросять дозволу у чарівників зібрати ще й підсніжники. Насолоду отримали і діти, і дорослі.

З настанням сутінків ми покинули гостинний чарівний ліс. В теплому автомобілі повернулись в улюблене місто, щоб довгими зимовими вечорами із захопленням згадувати нашу дивовижну екскурсію по просторах рідної Волині.

 
  

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg6.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»