Головна > Новини > Китайський Новий Рік 2021

Китайський Новий Рік 2021

У п’ятницю 12.02.2021 країни Східної Азії святкували прихід Китайського Нового року, а саме року Білого Металевого Бика. До урочистих святкувань вирішили долучитися на уроці англійської мови і учні 6-Д класу, для яких ця подія є доволі символічною, оскільки для більшості з них тотем 2021 року є їхнім знаком східного гороскопу.

Учні із цікавістю слухали виступ Анатолія Забелло, який підготував презентацію походження свята Нового року за східним календарем та інформацію про символ 2021 року. Поринувши у легенди Сходу, учасники дійства ділилися своїми враженнями та обговорювали найбільш дивовижні факти. Крім того, за східною традицією кожен учень отримав передбачення на 2021 рік.

У затишній атмосфері свята, яку допомогли створити небесні китайські ліхтарики, маски, невеличкі сувої передбачень, тотем року Металевого Бика та, що найважливіше, зацікавлені учні, святкування Китайського Нового року у 6-Д класі відбулося на славу!

Варто зазначити, що інтегровані уроки, під час яких в учнів формується мультикультурна компетентність, є не тільки захоплюючими, але й важливими, оскільки сучасний світ в умовах посиленої глобалізації передбачає активне використання навичок взаємодії із іншими культурами.

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»