Головна > Новини > Місячник безпеки в гімназії №18

Місячник безпеки в гімназії №18

У квітні 2021 року в гімназії пройшов місячник безпеки життєдіяльності, метою якого є удосконалення роботи з безпеки життєдіяльності, створення здорових і безпечних умов навчання та праці. Працівники гімназії та здобувачі освіти ще раз перевірять знання правил з охорони праці та безпеки життєдіяльності, здобуваючи навички поведінки під час  виникнення надзвичайних ситуацій. 28 квітня відзначено День охорони праці під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи-інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР». В рамках заходів поновлено інформаційні куточки з даної тематики, проведено бесіди та уроки з предмету «Основи здоров’я» із включенням тем безпечної поведінки та вироблення умінь реагувати на надзвичайні ситуації.

Шановні педагоги та  учасники навчально-виховного процесу, дотримуйтесь норм щодо безпечної організації праці. Пам’ятайте, що легше попередити нещасний випадок, ніж пожинати його наслідки. Дбайте про своє здоров’я, бо це - найцінніший скарб, даний природою.

Колеги, дбайте про своє здоров’я та навчайте берегти його інших!!!

Шановні батьки! Пам’ятайте, що Ви разом з нами, педагогами, відповідальні за майбутнє - наших дітей. Тому об’єднаймо зусилля та разом з дітьми спробуємо вивчити основні правила безпеки. Ваше мудре слово, порада дитині як себе вести в надзвичайній ситуації захистить її від небезпеки. Дбайте про своє здоров’я та бережіть себе і своїх дітей!

 

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»