Головна > Новини > Міжнародна освітня платформа eTwinning Plus

Міжнародна освітня платформа eTwinning Plus

У 2013 році у рамках Східного партнерства Європейського Союзу була започаткована навчальна програма Європейської Комісії eTwinning Plus. Міністерство освіти України відібрало 77 перших шкіл, які виявили бажання взяти участь у цій програмі, і нашому навчальному закладу пощастило потрапити у список учасників. Отже, протягом 7 років учні нашої гімназії разом із вчителями англійської мови працюють над різноманітними проєктами, основною метою яких є не тільки розвиток умінь спілкуватися англійською мовою, але й формування важливих життєвих цінностей.

Цього навчального року учні 8В, 7А та 7В класів за підтримки вчителів англійської мови Корець Ю.А. та Крук І.В. працювали над такими проєктами, як «Ідеальна людина» (“The Ideal Person”) «Будуємо мости» (“Building Bridges”) та «Чому англійська мова є важливою?» (“Why Is English Important?”).

«Ідеальна людина» - це величезний проєкт, спрямований на поширення доброї етики та позитивної позиції серед студентів у всьому світі. Ці етичні норми та мораль включають прощення, терпіння, чистоту, милосердя, доброту, скромність, справедливість та чесність.  Цей проект також допоміг учням нашої гімназії вдосконалити свою англійську мову, підвищити впевненість у своїх силах, познайомитися з новими друзями, дізнатися більше про інші культури та навчитися використовувати нові веб-інструменти. Учні 8В класу створювали малюнки, історії, короткі вистави, пісні, ігри, плакати, відео та дискусії.  Зрештою, ми  випустити електронну книгу:

https://read.bookcreator.com/iseOBlaiUjO5sfOJM1FPIrX9D1U2/152028wTTBepLznIRixZtQ.

Проект «Будуємо мости» має на меті формування позитивних моральних якостей, а саме толерантне ставлення до культурного розмаїття та зміцнення дружніх відносин на міжнародному рівні.

Учні 7х та 8го класів також активно працювали над проектом «Чому англійська мова є важливою?». Вони шукали найбільш цікаві та вражаючі факти про англійську мову та презентували свої дослідження у вигляді постерів. Крім того, юні дослідники аналізували, чому вивчення англійської мови є важливим і розповідали для чого вони її вивчають. Вони ділилися своїми асоціаціями, а також тим, що у вчиненні англійської мови для них є найбільш захоплюючим, а що викликає труднощі. Для представлення ідей був обраний формат короткометражних відео, які можна переглянути за наступним посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Om5d_bxBYelpxR25pw3ThrUFctWH0b-p?usp=sharing

 

 

 

1.jpg3_1.jpg3_2.jpg4.jpg5.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»