Головна > Новини > «Національне читання – 2019»

«Національне читання – 2019»

Учні 8 - А та 8 - Б  класів відвідали Волинську обласну бібліотеку для юнацтва, аби побувати на позакласному заході «Народове читання в сучасному контексті зарубіжної літератури».

У формі квесту, школярі дізналися про "Національне читання -2019" яке проводить Польща та ознайомилися із життєвим і творчим шляхом окремих видатних польських класиків літератури.

«Урок позакласного читання ми перенесли в бібліотеку. Сьогодні знайомилися з одними з найвизначніших класиків польської літератури, креативили та навчалися командній роботі. Учні поділилися на три групи, щоб якнайкраще опрацювати інформацію про Генрика Сенкевича, Болеслава Пруса та Бруно Шульца, учитель зарубіжної літератури Ірина Рудь.    Восьмикласники під час квесту відшукували коробки зі своїми матеріалами-завданнями, складали пазли, розв’язували тематичні філворди, віднаходили потрібні цитати класиків та на аркуші з мапою України робили позначки місць перебування митців. І все це для того, щоб якнайкраще виконати основне завдання – на ватмані креативно запрезентувати обраного письменника як сучасного користувача соцмереж.

       Такий урок літератури в бібліотеці – у цікавий спосіб дізнатись щось нове, розвинути свою фантазію, творчі здібності, а також якості лідера. 

1.jpg2.jpg20190412_144617.jpg3.jpgjunacka_czytanie_3.jpgjunacka_czytanie_4.jpgjunacka_czytanie_5.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»