Головна > Новини > Підлітки вивчають французьку мову з «Adosphère!»

Підлітки вивчають французьку мову з «Adosphère!»

 

  З другої чверті 2012/2013 навчального року семикласники гімназії розпочали вивчення французької мови за новими комплектами «Adosphère 1» видавництва Hachette.

     Це стало можливим завдяки спільному проекту французького видавництва Hachette з Київським Центром іноземних мови ТСП. Мета даного проекту - забезпечити українські навчальні заклади новою сучасною навчальної літературою для більш ефективного процесу вивчення іноземних мов, зацікавити культурою країн, мови яких вивчають учні, сприяти творчості, відповідальності та активності учнів і вчителів.

   Підручники і робочі зошити для учнів, а також диски з аудіозаписами та завданнями люб’язно надані вчителю французької мови гімназії І.Г.Ураєвій за сприяння регіонального завідуючого відділу педагогіки та комерції y східній Європі французького видавництва Hachette пана Олів’є Мартена.

  Проект передбачає апробацію даних підручників, спостереження за прогресом у формуванні чотирьох основних компетенцій з французької мови (комунікативної, лінгвістичної, соціокультурної та прагматичної), у розвитку навичок учнів з мовлення, аудіювання, читання і письма.

    Учні в захопленні від нових підручників, вони купують схожі з англійської мови, проте придбати комплекти іноземних видавництв для обох іноземних мов не усім родинам по кишенях, адже вартість одного комплекту з французької мови, які отримали наші гімназисти для навчання, становить приблизно 250 гривень.

    Вчитель висловлює надію на результативність вивчення французької мови як другої іноземної за аутентичними підручниками. «Це – моя мрія, яка нарешті справдилася : усі учні в групі тримають сучасні книги, за якими навчаються їх однолітки у Європі і світі. Ми хочемо добре знати французьку мову і  прагнемо її вивчити.»

 

                                                                    І.Г.Ураєва, вчитель французької мови

 

pb070479.jpgpb070487.jpgpb070504.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»