Головна > Новини > Участь гімназистів у літньому мовному таборі Go Camp French

Участь гімназистів у літньому мовному таборі Go Camp French

З 28 червня по 9 липня 2021р. команда учнів 8-9 класів, які вивчають французьку мову, мали нагоду дистанційно поспілкуватися з носіями мови, а також з учнями з 20 інших закладів освіти України під час мовного табору, який  організувала організація Go Global.

Цього року міжнародний літній мовний табір проводився дистанційно з двох мов – англійської та французької. Волонтери з 15 франкомовних країн світу долучилися до занять з українськими учнями. Кожен день у таборі мав свою тему, навколо якої проводилися індивідуальні та колективні проєктні роботи, які кожна команда представляла на загал та виставляла на віртуальну дошку Padlet.

Ранок у таборі починався з загальної зустрічі онлайн з руханкою під франкомовні мелодії та пісні, учні ознайомилися з виконавцями, що співають французькою мовою.  Протягом десяти днів за інтенсивною програмою підлітки робили презентації, знімали відео сюжети, танцювали, робили монтаж й колажі, добирали інформацію на інтернет сайтах, готували традиційні страви, а головне, практикували свої знання з французької мови з волонтерами Юбером з Брюсселя (Бельгія) та Елоді-Сесіль з Ліона (Франція), обмінювалися знаннями про традиції та культуру наших народів.

Керівником команди учнів була вчитель французької мови І.Г.Ураєва, яка пройшла підготовчий тренінг від Go Global та модерувала діяльність нашої команди. Приємно, що волонтерам сподобалося працювати з нашими учасниками і вони готові продовжити зустрічі онлайн протягом навчального року. На завершення табору учасники отримали сертифікати Go Camp French та подарунки від Французького інституту в Україні.

Сподіваємося, що вивчення іноземної мови у такий неурочний спосіб сподобалося учням і мотивуватиме їх до подальших зусиль для кращого володіння навчальним предметом.

Ірина Ураєва,

 вчитель французької мови

 

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»