Головна > Новини > Вітаємо!

Вітаємо!

На базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІ (обласний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Математика», який проходив з 08 до 12 лютого. Місто на конкурсі представляв учитель математики нашого навчального закладу Кінах Микола Віталійович.

Складними й напруженими були конкурсні дні, складність полягала в тому, всі етапи проходили в онлайн-режимі. Конкурсанти не мали змоги спілкуватись очно, адже обмежені були тією ситуацією, яка склалась в Україні.

Незважаючи на складність  та психологічну напруженість для педагога конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, став школою самоствердження і самовираження. У марафоні педагогічних ідей і думок  швидко пролетіли  п’ять конкурсних дні. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито…

За рішенням журі Кінах Микола Віталійович у номінації «Математика» став лауреатом, посівши ІІІ місце. Від імені всієї гімназійної  спільноти щиро вітаємо нашого педагога  з  високими здобутками в конкурсі та перемогою!

 

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»