Головна > Новини > Безпека життя -справа кожного!

Безпека життя -справа кожного!

Щорічно перед закінченням навчального року у гімназії проводиться Тиждень безпеки життєдіяльності. У 2013-14 н.р. він пройшов з  5 по 16 травня. Основною метою Тижня  було привернути увагу учнів виробленню практичних навиків та правил поведінки в надзвичайних ситуаціях. Тому найактуальніше  питання, яке вирішували школярі звучало так «Які мої дії в умовах виникнення різних життєвих ситуацій, чи зможу я захистити ближнього  у надзвичайній ситуації?”.

Відповідь поста – навчання правилам безпеки та відпрацювання практичних навичок, а також постійне спілкування з дорослими, батьками та доведення набутого досвіду  до дітей. Різноманітні форми навчання - бесіди, відкриті уроки,виховні години, конкурси-огляди кращих листівок та малюнків, демонстрації фільмів  з теми «Захист людини в надзвичайних ситуаціях – справа кожного» створили сприятливі умови школярам для закріплення знань та практичних дій. Активно співпрацювали учні та вчителі початкової та старшої школи.

Шановні батьки!  Любі діти!  Вас чекає гарний відпочинок, різноманітні розваги, але завжди пам’ятайте, що  безпека життя  залежить перш за все від особистої відповідальності кожного з нас. Цінуймо життя в усіх його проявах, пам’ятаючи про вміння, набуті у школі та поважаючи мудрі поради  батьків,  дорослих. Гарних канікул!!!

dsc05612.jpgdsc05625.jpgdsc05634.jpgdsc05642.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»