Головна > Новини > Будуємо ідеальну школу

Будуємо ідеальну школу

EdCamp Ukraine - унікальний освітній рух для професійного зростання вчительства України.

1 листопада 2018 року  вчителі початкових класів Артемук Н.Ф. та Сидоренко О.С. взяли участь у  mini-Edcamp "Ідеальна школа: параметри виміру", який проходив у школі № 148, м. Київ та долучилися до тих, кому не байдужа реформа освіти. Вони мали можливість поспілкуватися, обмінятися думками, запропонувати зміни чи доповнення до проекту Порядку інституційного аудиту, стандартів і рекомендацій оцінювання, розроблених Державною службою якості освіти. Цікавою була дискусія про те, якою має бути "ідеальна школа", за якими напрямами та за якими критеріями можна визначити якість освітньої діяльності та якість освіти у закладі.

Педагоги нашої гімназії взяли участь у спеціальній сесії "Як оцінити досягнення учнів" та "Покращення колаборації та співпраці засобами Microsoft Teams в закладах загальної середньої освіти". Говорили про  ідеальне освітнє середовище школи - безпечність, інклюзивність, доброзичливість.

Отже, EdCamp – це прекрасний захід, дружня атмосфера, цікаві сесії! А ще нові знайомства, нові можливості, які надихатимуть у роботі!

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»