Головна > Новини > День цивільного захисту

День цивільного захисту

15 квітня 2016 року у нашій гімназії пройшов день Цивільного захисту.

Учні і педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, практично перевірили здатність грамотно і чітко діяти для захисту свого здоров'я та життя в умовах надзвичайних ситуацій.

Учні ознайомились з можливими джерелами надзвичайних ситуацій, навчились запобігати виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру та правильно поводитись у разі стихійних лих.

Були відпрацьовані навички учнів діяти за сигналами оповіщення ЦЗ, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту.

У рамках заходів дня ЦЗ учні початкової школи переглянули відеофільми та презентації з тематики цивільного захисту, учні середніх класів взяли участь у відкритих уроках і вікторинах, учні старших класів провели змагання з і практичні заняття по вирішенню ситуаційних завдань та наданню першої медичної допомоги.

Вчителями та учнями  підготовлені цікаві бесіди, вікторини, конкурси, мультимедійні презентації, а також продемонстровані відеоматеріали на тематику БЖД.

До свята діти підійшли творчо, підготували плакати, газети й  малюнки з тематики дотримання заходів безпеки .

1_0.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg7.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»