Головна > Новини > День народних традицій

День народних традицій

Ось і сьогодні, 26 лютого, підійшов до завершення Тиждень початкових класів . П’ятниця-День народних традицій.  Учні початкових класів відвідали хлібокомбінат «Теремно». Діти мали змогу побачити увесь процес виробництва хліба, починаючи від замісу тіста до безпосереднього випікання хліба та булочок.

Учні 1-Г класу  познайомилися з шкільною  бібліотекою, читальною залою, у якій  їх чекала захоплююча виставка книг про історичне минуле нашої України , про традиції та звичаї. Майстер-клас  «Квіти для мами» провела зі своїми учнями вчитель Денисюк В.Л. У 1-Д вчитель Сидоренко О.С. разом з батьками підготувала та провела  цікаву виховну годину на тему «Масляна. Прикмети і традиції».

Про народні традиції, любов та повагу до своє Батьківщини, про неподільність України, про мир в нашій державі говорили діти 3-Г класу під керівництвом Сало О.В. Урок пройшов у формі захоплюючої гри.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.

 Щиро дякуємо учням та вчителям за підготовку та проведення Тижня початкових класів

dscn4093.jpgdscn4100.jpgdscn4113.jpgimg_1637.jpgimg_1645.jpgimg_1701.jpgimg_1729.jpgimg_1730.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»