Головна > Новини > Класні канікули у класного класу!!!

Класні канікули у класного класу!!!

             Не секрет, що діти люблять подорожувати. А якщо вирушити у мандрівку зі своїми однокласниками та ще й в незвичайні місця? Отож, 2-Д клас(вч.Сидоренко О.С.)  цікаво розпочав свої канікули, вирушивши в екскурсійну поїздку за маршрутом Луцьк-Трускавець-Львів-Луцьк.

   Найпершою зупинкою став дельфінарій «Оскар» в м. Трускавець. Дельфіни та морські котики продемонстрували найвищу ступінь майстерності. Учні 2-Д класу стали активними учасниками шоу: Толік Забелло виграв на аукціоні картину, намальовану дельфінами та катання на човні в супроводі цих чудових тварин, Артур Захарчук та Еліна Балюк плавали в басейні разом з дельфінами. Також учні мали змогу сфотографуватись з морськими жителями. Подарунком від дельфінарію для учнів 2-Д класу стали подарункові сертифікати на безкоштовний ігровий день в ТЦ «Форум-Львів», куди учні поїхали після Трускавця.

    Далі за маршрутом клас відвідав карамельну фабрику та шоколадну майстерню, де кожен мав змогу не лише спробувати смаколики, а й отримали в подарунок по мішечку смачної карамелі.

     Кінцевою зупинкою стало місто Львів, яке зачарувало своєю архітектурою та красою. Школярі гарно провели час в «Ігроленді», смачно поїли в затишних ресторанчиках міста, накупили сувенірів та подарунків і, зморені приємною втомою, поїхали до Луцька. Дорогою співали українських пісень, які вивчили у школі : «Їхав,їхав козак містом», « Розпрягайте, хлопці, коней», «Ой, ти, Галю». 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»