Головна > Новини > Міжнародні дипломи для майбутнього життя

Міжнародні дипломи для майбутнього життя

Багато учнів мріють здобувати вищу освіту у закордонних університетах. Вони сподіваються на якість та практичність такого навчання, можливість працевлаштування, набуття досвіду перебування у європейській країні. Проте навчання в українських вишах не зменшує шанс знайти престижну та добре оплачувану роботу, наприклад, у спільних українсько-іноземних підприємствах. У таких випадках необхідний диплом, що відображає рівень володіння іноземною мовою. 

У нашій лінгвістичній гімназії багато випускників пов’язують майбутній вибір факультетів із знанням іноземних мов, адже учні вивчають обов’язково дві іноземні мови: першу – англійську та другу – на вибір – французьку, німецьку або іспанську.

Під час навчання у школі учні за порадами батьків чи вчителів наважуються здавати міжнародні іспити з іноземних мов, щоб отримати диплом міжнародного зразка, що засвідчує загальноприйнятий рівень знання іноземної мови.

20 лютого 2016р. у рамках Тижня другої іноземної мови відбувся Круглий стіл за участі гімназистів 11-10 класів, які здавали європейські іспити з німецької та французької мов. 

Учениці Серафімчук Мар’яна (11-А клас) і Сандалова Маргарита (10-А клас) розповіли про свій досвід здачі тестів формату DELF (міжнародний диплом на знання французької мови), про підготовку до іспитів, проходження тестів у Французькому альянсі Львова та м.Рівне, про складність завдань, французьке журі та європейську систему оцінювання.

Віщик Максим (11-А клас) і Поха Ельза (11-Б клас) поділилися планами на майбутнє завдяки німецьким дипломам DAF та Goethe, які їм довелося здавати, а також дали поради десятикласникам стосовно вивчення іноземних мов.

Захід викликав зацікавленість серед гімназистів 10-А та 10-Б класів, адже вони мали нагоду поспілкуватися безпосередньо з тими, хто подолав сходинки до здійснення мрії.

 

І.Г.Ураєва, вчитель французької мови  

2016-02-20_12.21.31.jpg2016-02-22_11.18.49.jpg2016-02-22_11.19.40.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»