Головна > Новини > Перемога в екологічній акції

Перемога в екологічній акції

23 січня 2014 року в НВК № 9 відбулася нарада з підбиття підсумків акції зі збору відпрацьованих побутових хімічних джерел струму загальноосвітніми навчальними закладами міста. Маєш використані батарейки – не викидай їх до сміття, а принеси до спеціального контейнера! Саме таку ідею несе екологічна акція, що за підтримки відділу екології Луцької міської ради та міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді стартувала в квітні 2013 року у Луцьку.

Гімназисти разом з педагогами  проявили  ініативу щодо участі в акції, метою якої є збереження довкілля, підтримання екологічного благополуччя в місті. У гімназії було встановлено контейнери для відпрацьованих малих джерел струму, проводилась широка роз’яснювальна робота серед учнів та батьків. Учнями   зібрано 95 кілограмів батарейок, які було передано представнику державного підприємства «Аргентум» (м. Львів) для подальшої переробки та утилізації. 

 Гімназія візначена як переможець за зайняте ІІ місце. Подякою Луцького місько голови нагороджені учениця 8-В класу Сандалова Маргарита та Бондарук Юлія, учениця 6-А класу, які назбирали до 30 кг відпрацьованих батарейок.

Акція по збору відпрацьованих побутових батарейок триває. Школярі!!!  Станьте її активними учасниками, адже від вашої позиції залежить наше майбутнє .

dsc_0413.jpgindex_clip_image006.gif

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»