Головна > Новини > Підтримка творчої та обдарованої молоді

Підтримка творчої та обдарованої молоді

Чарівний куточок України – дитячий спортивно-оздоровчий табір <<bukovel>>

 Вже другий рік поспіль, за ініціативи благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» , талановиті луцькі школярі  відпочивали у літньому, спортивно-оздоровчому таборі для дітей «bukovel». Благодійна програма: «Підтримка творчої та обдарованої молоді» подарувала  юним вундеркіндам  десять незабутніх днів у наймальовничішому куточку України.

На мою думку, відпочинок був чудово організований, вразила компетентність  персоналу, на території табору  було надзвичайно чисто, також приємно здивували і умови проживання. У Буковелі  нас зустріли загадковий віковий ліс, цілющі джерела та безмежне синьооке небо, літнє ласкаве сонечко та свіже соснове повітря.

 Кожен ранок розпочинався з тематичної зарядки, яка наділяла нас бадьорістю,  та давала енергію на весь день. Доброзичливі та привітні вожаті не давали нам ані секунди покою, при таборі діяло безліч гуртків як от танці, співи, спортивний гурток, гурток туризму…, щодня відбувалися різні конкурси, концерти, спортивні змагання ну і звичайно, щовечірні дискотеки, практично кожна з яких мала власну тематику, до прикладу бомж-паті, вечірка у стилі стиляг, чорно-біле паті, дискотека на тему кохання…  Атмосфера у таборі була наповнена безтурботним життям, довкола лунали жартівливі кричалки, заклички, щиталки. Кожен загін мав власну назву, емблему, девіз та пісню. В організованих нашими вожатими захоплюючих іграх, ми мали чудову нагоду проявити усі свої творчі здібності. Дуже сподобалася усім надзвичайно цікава гра «Ромашка», яка пробудила у школярів командний дух. Особисто мені найбільше сподобався шостий день відпочинку, який мав назву:  «Мандруємо українськими стежками», захоплююча подорож привила нам любов до Батьківщини. Також всім безмежно сподобався день, коли усі ми здійснили захопливу мандрівку у гори, де набралися сил на наступний навчальний рік.

 Я вважаю, що благодійна програма для обдарованих дітей з фонду «Новий Луцьк» стимулює школярів до відмінного навчання, аби наступного року відвідати казкову країну «bukovel». В свою чергу хочу подякувати народному депутату - Ігорю Палиці  за чудово проведений час.

dscn0960.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»