Головна > Новини > Посвята в гімназисти

Посвята в гімназисти

Посвята в гімназисти

24 жовтня 2014 року у гімназії №18 відбулося традиційне свято - «Посвята в гімназисти», де урочисто посвячено учнів 5-их класів у перший гімназійний клас та прийнято в родину гімназистів у складі 90 учнів.

 Для учнів 5-их класів - це вагомий крок у доросле шкільне життя, адже із загальноосвітньої початкової школи вони ступили на вищу сходинку.  Кожен учень із нетерпінням чекав урочистого моменту посвяти в гімназисти, щоб відчути себе справжнім членом гімназійного товариства.

 Настав цей день, ця світла мить, коли із простих школярів п'ятикласники стають гімназистами! Актова зала вітає винуватців свята.  Приємно дивитись на святково одягених  у вишиванки діток, які хвилюються і радіють водночас.  Гордо підняті голови, розправлені плечі, кожен відчуває себе дорослим, справжнім гімназистом, а не просто учнем. Насамкінець наступає урочиста мить промови клятви гімназиста. До зачитування клятви гімназиста всі учні  стоять струнко. З трепетом повторюють обіцянку гімназиста, усвідомлюючи і запам'ятовуючи кожне слово. Усі разом урочисто клянуться старанно навчатися, поважати старших, цінувати дружбу, допомагати товаришам і гордо носити звання гімназиста.

В знак того, що їх прийняли у велику гімназійну сім'ю, вони отримали Книги гімназистів.

 Гімназійна громада збільшилась на гідних продовжувачів традицій, гідних учнів, добрих дітей.

З напутнім словом естафету привітань прийняли старшокласники.  Учні підготували святковий концерт для гостей та наймолодших гімназистів.

 

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»