Головна > Новини > Посвята в гімназисти 2015р.

Посвята в гімназисти 2015р.

06 листопада 2015 року у гімназії №18 відбулося традиційне свято - «Посвята в гімназисти», де урочисто посвячено учнів 5-их класів у перший гімназійний клас та прийнято в родину гімназистів у складі 95 учнів.

 Для учнів 5-их класів - це вагомий крок у доросле шкільне життя, адже із загальноосвітньої початкової школи вони ступили на вищу сходинку.  Кожен учень із нетерпінням чекав урочистого моменту посвяти в гімназисти, щоб відчути себе справжнім членом гімназійного товариства.

 Настав цей день, ця світла мить, коли із простих школярів п'ятикласники стають гімназистами! Актова зала вітає винуватців свята.  Приємно дивитись на святково одягених  діток, які хвилюються і радіють водночас.  Гордо підняті голови, розправлені плечі, кожен відчуває себе дорослим, справжнім гімназистом, а не просто учнем. Насамкінець наступає урочиста мить промови клятви гімназиста. До зачитування клятви всі учні  стоять струнко. З трепетом повторюють клятву гімназиста, усвідомлюючи і запам'ятовуючи кожне слово. Усі разом урочисто клянуться старанно навчатися, поважати старших, цінувати дружбу, допомагати товаришам і гордо носити звання гімназиста.

В знак того, що їх прийняли у велику гімназійну сім'ю, вони отримали Книги гімназистів.

 Гімназійна громада збільшилась на гідних продовжувачів традицій, гідних учнів, добрих дітей.

7cucuao6yj8.jpgath8svmfpew.jpgbfwzxwg9muk.jpgc3lgusqb5gg.jpgnl6qsbhw7ms.jpgq-1grxgwane.jpgrduqtusldds.jpgx-6yxw0o1om.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»