Головна > Новини > Свято Валентина

Свято Валентина

Що може розтопити зимові сніги та у засніженій хурделиці відчути чиєсь тепло та розуміння? Перше свято, яке нагадує про те що незабаром весняне сонце відігріє не тільки замерзлі міста та села, розтопить смоктульки а й зігріє самотні та одинокі серця. Ви здогадалися? Так, це дійсно свято святого Валентина - захисника всіх закоханих!

14 лютого учні 3 В класу запросили своїх рідних, школярів, викладачів на свято «Мелодії сердець». Протягом цього дійства глядачі дізналися про історію виникнення цього свята, а третьокласники змогли показати свої таланти.  Оплесками гості зустрічали вокалістів Мельчука Олександра, Снитюк Ірину, танцювальні пари у складі Штельмаха Оскара та Дмитрук Дарини, Костя Данила та Сидорук Дарини. Дарія Свіца прочитала власну поезію, присвячену мамі, а Мельник Карина присвятила матусі інструментальну композицію. Зала була приємно вражена читанням учнями репу про щастя та виконанням флешмобу. Вірші поетеси Надії Красоткіної зробили свято надзвичайно ніжним і зворушливим. Кожний із учасників вклав у це дійство частинку своєї душі, тому ніхто з гостей не залишився байдужим.

 У всіх серця різне: у кого трішки боязке, у кого тверде, вірне у вчинках, у когось трепетне і ніжне. Але всі людські серця об'єднує одне – здатність любити і бути коханим. Ми  бажаємо всім щастя і любові, взаєморозуміння і примирення!

dsc_0130.jpgdsc_0140.jpgdsc_0185.jpgdsc_0198.jpgdsc_0205.jpgdsc_0242.jpgdsc_0257.jpgdsc_0303.jpgdsc_0333.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»