Головна > Новини > Тиждень безпеки життєдіяльності

Тиждень безпеки життєдіяльності

«Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці» - під таким девізом, запропонованим Міжнародною організацією праці, проходили заходи з(21 по 28 квітня) з нагоди Дня охорони праці в місті Луцьку та нашій гімназії. Одночасно з 1 по 30 квітня відбувся місячник  безпеки життєдіяльності,  головним завданням якого стало створення здорових і безпечних умов навчання та праці, впровадження кращого досвіду роботи з охорони праці та профілактики травматизму виробничого та невиробничого характеру.

Питання безпеки життєдіяльності  залишається одним з найважливіших  у житті гімназії, тому  постійно потребує особливої уваги та взаємодії як педагогів та учнів, так і батьківського колективу .

Шановні батьки! Не забувайте, що тільки разом з Вами ми виховаємо у дітей навички культурної безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність поводження з вогнем, газом, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з ними про необхідність поважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій.

 Любі діти!  Памятайте, що бесіди, проведені разом у класі, вивчення правил поведінки у навчальному закладі та за його межами створює  вам  гарну основу, щоб зберегти своє життя у надзвичайній ситуації.  Цінуйте  життя в усіх його проявах,  пам’ятаючи про вміння, набуті у школі ,дотримуйтесь  мудрих порад  батьків,  дорослих.

Безпечне життя - найвища цінність людини, але залежить воно від кожного з нас.

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»