Головна > Новини > У Львові відбулася eTwinning Plus practical session 2013.

У Львові відбулася eTwinning Plus practical session 2013.

 

15 жовтня у Львові пройшов перший навчальний тренінг для вчителів зі шкіл Західної України в рамках eTwinning Plus practical session 2013. У рамках тренінгу учасники познайомилися з прикладами типових проектів , планів і проектних матеріалів (Project Kits і Moduls) та ознайомилися з додатковими сервісами для проектної діяльності й вивчення мови, а також успішно пройшли гру-вікторину на знання країн Європейського Союзу.

Вчителі Луцької гімназії №18 Ольга Вакуліч та Тетяна Клімук стали учасниками даного семінару. «Навчання було надзвичайно корисним, особливо практичні заняття з роботи з Public portal та Teacher’s Desktop. Цікаво було слухати виступи вчителів, які вже мають яскраві приклади реалізації проектів в eTwinning. Це було серйозним мотивуючим моментом тренінгу, який продемонстрував реальні досягнення та можливості, що їх програма відкриває для вчителів та учнів. Отже, ми повернулися додому із великим зарядом енергії та бажанням втілити у життя знання та навички, які ми отримали під час тренінгу».

 

12 та 26 жовтня 2013 року у місті Львові відбулися практичні семінари для вчителів англійської мови на тему : «Співвідношення усного мовлення вчителя та учня на уроці» та «Управління роботою учнів у класі». З метою отримання досвіду вищезазначені заходи відвідали молоді педагоги гімназії Ковальчук О.О., Никитюк А.Ф. та Трофимюк О.М. Отримані знання вчителі планують застосувати на уроках англійської мови.

56778.jpgimg_6039.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»