Головна > Новини > Учасники проекту eTwinning Plus

Учасники проекту eTwinning Plus

Щороку напередодні Нового року школи-учасники проекту eTwinning Plus в Україні  підводять підсумки роботи за рік. Ось і наша гімназія була запрошена на підсумкову конференцію як активний учасник проекту.

11 грудня Національна конференція eTwinning Plus Ukraine 2015 об’єднала близько 200 ітвіннерів з усіх куточків країни. Луцьку гімназію №18 на ній представляли Наталія Терехова та Ольга Вакуліч. У заході також взяли участь почесні гості освітньої спільноти: заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей, головний спеціаліст в сфері мовної політики Міністерства освіти та науки УкраїниОксана Коваленко, аналітичний менеджер Національного офісу Еразмус+ в Україні Жанна Талановата, методисти іноземних мов.  

На початку заходу перед ітвіннерами виступив Павло Хобзей, та привітав їх з успішною діяльністю в програмі eTwinning Plus і розповів про найближчі плани з реформування освітньої системи в Україні. Після чого Жанна Таланова запросила вчителів розширити свої можливості, приєднавшись до проектів Erasmus+.

У свою чергу координатор програми Валентина Веліченко ознайомила учасників з останніми новинами та досягненнями eTwinning Plus в Україні, а керівник програми Сергій Теплов розповів про особливості 8 ключових компетенцій та механізми їхнього формування в учнів.

В рамках конференції учасники взяли участь у корисних воркшопах. Христина Максимець (Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ») провела майстер-клас на тему «Вчитель як менеджер освітнього процесу», де вчителі навчилися керуванню у ході практичних вправ. Надія Михалевич (Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ») розповіла про правила успішної презентації: ознайомила з основами побудови та дизайну презентації, поділилася цікавими секретами та корисними онлайн-сервісами.

У свою чергу Світлана Дроботенко (British Council в Україні) виступила з презентацією «From problems to solutions», під час якої ознайомила вчителів з методом «Шести капелюхів мислення» Е. де Боно, що допомагає вирішувати проблеми. А Олександра Цикура (PSA Ukraine) розповіла про те, що означає бути «активним» і «глобальним» громадянином, що дбає про наступні покоління; та як це використовувати у проектах з учнями.

Урочистим завершенням конференції стало нагородження найактивніших учасників дипломами, і наша гімназія теж удостоїлася цієї честі.

 

 

 

 

10418311_1575974779280934_2447616568557425545_n.jpg1w4a5509-230.jpg1w4a6123-837.jpg1w4a6217-931.jpg1w4a6333-2_1.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»