Головна > Новини > Від дітей для воїнів АТО з любов’ю

Від дітей для воїнів АТО з любов’ю

Ось-ось стиха-потай загляне в наші оселі великий дарувальник Св. Миколай. Під подушку того ранку загляне не лише малеча, адже отримувати презенти дорослі люблять не менше. Проте через російську агресію чимало наших воїнів змушені будуть у чудовий день дарунків бути на бойових позиціях, у бліндажах. Учні 4 –х класів  Луцької гімназії № 18 (кл. Петровська-Кочура О.Р., Гречковська Н.П., Артемук Н.В., Логуш М.В.) та їх батьки  вирішили додати оборонцям української землі трохи святковості та тепла. Тому 18 грудня 2015 року у приміщенні  гімназії відбулася зустріч з представниками та волонтерами   Центру допомоги учасникам   АТО у Волинській області, які  поспілкувалися з дітьми та розповіли подробиці подій на сході країни. Гості зізнались,  що дитячі малюнки та листи слугували поштовхом хоробрості на війні, підтримували у скрутну хвилину та допомагали повернутись до життя.

Учні  підготували невеликий концерт,  присвячений героїзму, патріотизму та любові до Батьківщини.  Не обійшлося і без подарунків, серед яких найцінніші  - дитячі малюнки та листи – поздоровлення з Новорічними та Різдвяними святами!

Зовсім скоро подарунки для воїнів АТО відправляться у пункт призначення – на Схід. Та найголовніше, що отримають від дітей  наші захисники – це зовсім не солодощі і не рукавиці, це тепло їхніх щирих сердечок, яке зігріватиме навіть у найлютіші морози

img_2048.jpgimg_2059.jpgimg_2062.jpgimg_2072.jpgimg_2074.jpgimg_2075.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»