Головна > Новини > Вітаємо переможців конкурсу юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки!

Вітаємо переможців конкурсу юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки!

Луцький міський ЦНТТУМ організував конкурс юних інформатиків та аматорів комп’ютерної техніки, у якому приймали участь команди зі шкіл міста у складі трьох учнів у номінаціях «Офіс-менеджер», «Веб-дизайн» та «Програмування». В загальному було представлено 6 команд, а також учні, що потрапили до особистого заліку.

Зокрема, у номінації «Веб-дизайн» було сім учасників. Дітям необхідно було виконати домашнє завдання по темі «Навіть відоме відоме небагатьом», а також контрольну роботу, що включала в себе різнопланові завдання, які стосуються створення сайтів.

Луцьку гімназію №18 представляли Гуменюк Максим, Понойко Владислав та Артемук Олександр (керівник Вітковський Р.В.) та вибороли перше загальнокомандне місце серед усіх представників.

За думкою журі, наші конкурсанти блискуче справились зі своїми завданнями, оскільки їх роботи, дійсно, були достойні уваги. Учні продемонстрували вміння та навички із вказаних дисциплін у момент, коли їм не дозволялось використовувати додаткові матеріали, а лише свої знання.

Також, слід відмітити і враження самих дітей від участі у конкурсі, оскільки ніхто не залишився розчарованим. Переможці раділи здобутим нагородам та ще з більшим ентузіазмом розпочали підготовку до інших олімпіад і турнірів.

Журі у складі досвідчених та молодих педагогів після конкурсу зазначили, що роботи переможців є на дуже високому рівні, зокрема у переможця Гуменюка Максима (Луцька гімназія №18) найкраще розроблений дизайн та побудова зручна навігація, як в домашньому завданні, так і  в контрольній роботі. Учасники застосували такі технології веб-дизайну, як html, php, javascript, css для виконання конкурсного та домашнього завдань.

 

v9oaopimrmk.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»