Головна > Новини > Вітаємо вчителя англійської мови Романюк Євгенію Валеріївну !

Вітаємо вчителя англійської мови Романюк Євгенію Валеріївну !

Вітаємо вчителя англійської мови Романюк Євгенію Валеріївну із зайнятим І місцем у І (міському ) етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2016»! Зичимо міцного здоровя, добра  та творчого натхнення ! Пишаємось своєю конкурсанткою!

Романюк Євгенія Валеріївна є випускницею Луцької гімназії №18 1998 року. Працює в закладі з 2004 року. За період роботи показала себе  творчим,  добросовісним, толерантним, вимогливим педагогом. Проводить цікаві уроки. Активно займається позакласною роботою з англійської мови. Влітку 2015 року стала  організатором літнього мовного табору для учнів, за що отримала хороші відгуки від батьків та дітей.

 Має вагомі результати в роботі: 12 призерів міської та два призери обласної олімпіади з англійської мови; 11 призерів міського конкурсу-захисту пошуково-дослідницьких робіт; 5  призерів обласного та одного призера  Всеукраїнського конкурсу-захисту з англійської мови.

Євгенія Валеріївна проводить відкриті уроки та майстер-клас для вчителів англійської мови міста, області та України. Є тренером на курсах підвищення кваліфікації для вчителів англійської мови при ВІППО та сертифікованим тренером Британської Ради в Україні. У 2009 році стала національним переможцем україно-американської програми професійного розвитку вчителів англійської мови ТЕА та стажувалась у США. Є сертифікованим екзаменатором з англійської мови Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.  Друкує свої напрацювання в міській, обласній та всеукраїнській фаховій пресі. Постійно представляє свої доробки на міську та обласну виставки педтехнологій та є їхнім неодноразовим призером.

Знайомтеся з нашим вчителем ближче у її особистому блозі за адресою:

ievgeniaromaniuk.blogspot.com

Вболіваймо за нашого вчителя на обласному конкурсі!

img_4821.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»