Головна > Новини > З любов'ю відкриваємо Україну

З любов'ю відкриваємо Україну

Стоїть чарівниця осінь. Вгорі бездонне синє небо. Тепле лагідне сонечко дивиться привітно. А все навколо розмальоване теплими барвами. Повітря напоєне пахощами, які бувають тільки восени. 
         В таку чудову погоду учні 2 В класу разом з батьками вирішили не засиджуватися по домівках, а подорожувати цікавими місцями Волині.. 

Дружнім колективом відвідали  Зимненський  Свято-Успенський Святогірський жіночий монастир - один з найдавніших в Україні монастирів, приклонилися місцевим святиням, зокрема і чудотворній Зимненській іконі Божої Матері, перед якою кожен мав змогу особисто попросити заступництва для своїх рідних і близьких, помолитись про своє сокровенне.

Потім поїхали на екскурсію до застави Львівського  прикордонного загону, який носить ім’я Івана Пархоменко.

Наш екскурсовод розповів нам про героїчний бій, який, однією з перших, прийняла на себе 3-тя застава у далекому світанку 1941 року у перші хвилини Великої Вітчизняної Війни…

Нас відвели на місце практичних навчань, де прикордонники на власному досвіді та практиці засвоюють те, що вони вивчили в теорії прикордонної справи. Офіцер нам розповів, що у них є спеціальна земля, на якій залишаються сліди, а прикордонники знаходять та вивчають їх.

Ми побачили чудових службових собак. Більшість з них породи німецької вівчарки. Це незамінні помічники прикордонників. Вони мають хороший нюх, вміють виявляти вибухівку, зброю, ліки, наркотичні засоби та багато іншого.

Також нам показали автопарк прикордонників. Автомобілі, квадроцикли, снігохід,  катер…Чого ми тільки там не побачили!

Побувавши в гостях у наших прикордонників, побачивши їхню важку та відповідальну працю, ми можемо бути впевнені: західні кордони нашої держави надійно захищені!

avtopark_na_zastavi.jpgbilya_svyatogo_dzherela.jpgcilyushcha_vodichka.jpgmolitva_za_mir_v_ukrayini.jpgna_zastavi.jpgnehay_bude_mirne_nebo_nad_ukrayinoyu.jpgpamyatnik_volodimiru_velikomu.jpgrozpovid_pro_pershiy_biy_v_1941_roci.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»