Головна > Новини > Місячник безпеки життєдіяльності

Місячник безпеки життєдіяльності

У квітні 2019 року в гімназії проходить місячник безпеки життєдіяльності, метою якого є удосконалення роботи з безпеки життєдіяльності, створення здорових і безпечних умов навчання та праці. 15-20 квітня - Тиждень знань безпеки життєдіяльності, де учні ще раз повторять правила безпечної поведінки та правила  безпеки життєдіяльності, здобудуть навички поведінки під час  виникнення надзвичайних ситуацій. З 22 по 27 квітня пройде Тиждень охорони праці, започаткований ще у 2006 році, де Україна підтримала ініціативу Міжнародної організації праці щодо привернення уваги до питань охорони праці. У 2019 році День охорони праці відзначаємо під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці». В рамках заходів поновлюються  інформаційні куточки з даної тематики, проходять бесіди, тематичні зустрічі з працівниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, відкриті уроки.

 Шановні педагоги та  учасники навчально-виховного процесу, дотримуйтесь норм щодо безпечної організації праці, пам’ятаючи, що легше попередити нещасний випадок, ніж пожинати його наслідки. Дбайте про своє здоров’я, бо це - найцінніший скарб, даний природою. Знайдіть п’ять хвилин на роботі, вдома та спробуйте визначити, які першочергові проблеми, пов’язані з безпекою життєдіяльності вимагають удосконалення.

Колеги, дбайте про своє здоров’я та навчайте берегти його інших!!!

Шановні батьки! Пам’ятайте, що Ви разом з нами, педагогами, відповідальні за майбутнє -  наших дітей. Тому об’єднаймо зусилля та разом з дітьми спробуємо  вивчити основні правила безпеки. Ваше мудре слово, порада дитині як себе вести в надзвичайній ситуації захистить її від небезпеки. Дбайте про своє здоров’я та бережіть себе і своїх дітей!

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»