Головна > Новини > Не навчанням єдиним…

Не навчанням єдиним…

       Не навчанням єдиним живуть учні Луцької лінгвістичної гімназії № 18. Наприклад, учень 5-Д класу  Забелло Анатолій (класний керівник Демиденко Наталія Дмитрівна) не тільки навчається на відмінно у гімназії, а й посідає призові місця в шкільних олімпіадах з української мови (ім. Петра Яцика), є переможцем  міської олімпіади з англійської мови та Всеукраїнських онлайн олімпіад «Всеосвіта» з української мови, математики та інформатики, але що важливо, знання, здобуті у рідній гімназії, надихають його на  реалізацію себе поза навчальним закладом.

Так Анатолій Забелло проявив свої творчі здібності та взяв участь в обласному конкурсі юних казкарів «Казку складаю сам» під керівництвом Управління культури Волинської облдержадміністрації при Волинській обласній бібліотеці для дітей та посів призове місце, у якому брали участь більше 100 конкурсантів.

       А також Анатолій взяв участь в обласній літературній вікторині «Душею журавліла до Волині», присвяченій 170-річчю від дня народження Олени Пчілки, де також посів призове місце, отримавши диплом від Управління культури з питань релігій та національностей Волинської обласної облдержадміністрації.

        Нині Анатолій Забелло активно співпрацює з суспільним телебаченням Волині, де веде рубрику «Прочитати», у якій проводить огляд книжок авторів української та світової літератури.

       Дякуємо вчителям кафедри української мови та літератури, зарубіжної літератури нашої гімназії, а саме:  вчителю української мови Аллі Олександрівні  Назарчук,  вчителю української літератури Світлані Богданівні Шаулі та вчителю зарубіжної літератури Світлані Степанівні Колядюк за плекання любові до рідної мови і літератури.

Бажаємо Анатолію і в подальшому нових творчих успіхів. Так тримати!

 

                   

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»