Головна > Новини > Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 8 по 15 травня 2023 року в ліцеї стартував тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, в рамках якого проведені бесіди, цікаві зустрічі учнів початкової школи із старшокласниками, поновлено інформаційні куточки з питань безпеки, особлива увага приділялася інформуванню школярів щодо дотримання основних правил поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій. Учні початкової школи навчались правил безпеки в ході гри, моделювання ситуації, захопливо  повторювали та здобували нові знання. Маленькі школярі радо зустрічають своїх старших друзів та разом з ними навчаються безпечним правилам поведінки.

 Шановні учасники освітнього процесу, дотримуйтесь правил безпеки життєдіяльності, пам’ятаючи, що легше попередити нещасний випадок, ніж пожинати його наслідки. Знайдіть п’ять хвилин вдома та спробуйте ще раз разом з батьками пригадати такі прості правила, що захистять вас в небезпечній ситуації. А, можливо, їх необхідно повторювати щодня, йдучи до школи, при плануванні відпочинку, йдучи на прогулянку, чи просто при розмові.

Шановні батьки! Пам’ятайте, що тільки разом з педагогами ви досягнете бажаного успіху.  Давайте спільними зусиллями попереджати нещасні випадки. Ваше мудре слово, порада дитині як себе вести в надзвичайній ситуації захистить її від небезпеки. Дбайте про своє здоров’я та навчайте берегти його інших!!!

 

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»