Головна > Новини > Ура! Ура! Ура! Перемога у “Галлусі”!

Ура! Ура! Ура! Перемога у “Галлусі”!

 

   14 грудня 2012 р. учні 6 - 11-х класів гімназії, які вивчають французьку мову, мали нагоду перевірити власні знання з мови, а ще й обізнаність з культурознавства, історії, географії Франції та франкомовних країн у Всеукраїнському конкурсі “Галлус”, що організовував  Центр творчих ініціатив «Клєвєр» спільно з Донбаським державним педагогічним університетом.

   Після надсилання робіт учасники з нетерпінням чекали результатів. І ось, нарешті, оприлюднено офіційну інформацію, що з 53 учасників нашої гімназії 28 стали переможцями. Молодці! Вони отримали золоті (7 учнів), срібні (5) та бронзові (16) сертифікати та заохочувальні призи.

   Решта отримала сертифікат учасника і буде готуватися до конкурсу у наступному році. Просто треба бути уважнішим під час заповнення бланків і не поспішати з відповіддю.

   До речі, Дні культури Франції в Україні під назвою Printemps français тривають. Десятий рік поспіль у квітні українці відкривають для себе нові сторінки багатющої французької культурної палітри. Виставки, спектаклі, кінопокази, зустрічі з митцями відбуваються у великих містах України.

   24 квітня ми також залучимося до Французької весни в Україні — у Луцьку вкотре пройде міське Свято школярів, які вивчають французьку мову. Серед його учасників будуть і наші гімназисти.

    Vive le français !

 

                                                             І.Г.Ураєва, вчитель французької мови

img_4173.jpgimg_4174.jpgimg_4177.jpgimg_4178.jpgimg_4182.jpgimg_4183.jpg

Copyright © 2012 - 2024 Луцька гімназія №18 | сайт створено «Інтернет агентство Афіна»